Yhteisvastuutapahtuma 9.2.2014

Kahvion valmistelua.
Kohta on kaikki valmista.
Iloisia ilmeitä, kun tavattiin tuttuja.
Lasten suosikki Maddaleena-nukke
Maddaleena esiintyy ja lapset katselevat.
Pitkät olivat jalat.
Taituruutta tuplana.
Ihailtavaa taitavuutta.
Ellun Kamut
Ellun Kamuilla oli kiinnostunut yleisö.
Joe Vataja tuntui olevan nuorten suosikki.

Martat olivat mukana seurakunnan Yhteisvastuutapahtumassa Mäntsälän Seurojentalolla 9.2.2014 hoitaen tapahtuman kahviota. Tapahtumassa esiintyi ensimmäisenä laulava Maddaleena-nukke, joka leikitti lapsia ja teki hiukan taikatemppujakin.

Seuraavaksi saatiin ihailla Ohkolan sirkuskoululaisten temppuja. Oli puujaloilla kävelijä, yksipyöräisillä ajavia ja kuperkeikkoja tekeviä. Taitavia olivat. Miten ihmeessä he pysyivät pystyssä, kun alla oli vain yksi pyörä?

Ellun Kamujen lauluesitystä seurasi iso joukko kuin myös Joel Vatajaakin, jotka olivat tapahtuman muut esiintyjät. Pihalta sai ostaa grillimakkaraa. Poniajelua oli ja arvoilla oli mahdollisuus saada hyviä voittoja. Kirpputoriltakin sai ostaa tavaraa pikkurahalla.

Marttojen kahviosta sai sienipasteijoita, korvapuusteja, mauste- ja piimäkakkua ja ihanan pehmeää rusinapullaa. Lapsille oli mehua ja värikkäitä pikkuleipiä. Hyvin kauppa kävi, kahvia keitetttiin monta pannullista ja mehua kaadettiin vikkelään tahtiin mukeihin.

Kaikki päivän aikana kertyneet rahat menevät lyhentämättöminä seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen.

Kiitos kaikille, jotka olitte mukana tapahtumassa leipoen maukkaita kahvileipiä tai ahersitte kahviossa iloisella mielellä.