Vuosikokous 2016

Ennen vuosikokousasioita juotiin kahvit.
Vuosikokuksen puheenjohtaja ja sihteeri työssään

Helmikuun viimeinen marttailta on perinteisesti varattu virallisille asioille...silloin pidetään Mäntsälän Marttojen vuosikokous. Niin tänäkin vuonna.

Kokous vietiin läpi sujuvasti, olihan puheenjohtajana Liisa Helin, jolla on monikymmenvuotinen kokemus kunnalliselämän puolelta ja myös marttatoiminnasta. Pöytäkirjaa piti Sari Ollilla.

Hallituksen 10 jäsenestä on aina puolet erovuorossa. Hallituksen jäsenyys kestää siis kaksi vuotta kerrallaan.

Tänä vuonna kaksi hallituksen erovuoroisista jäsenistä oli ilmoittanut, että eivät ole enää käytettävissä hallituksessa, joten heidän tilalleen valittiin Anne Saarikoski ja Pirjo Häkkinen.

Mäntsälän Marttojen hallitukseen kuuluvat:

• Hilkka Ahosniemi, joka valittiin vuosikokouksen jälkeisessä hallituksen järjestäytymiskokuksessa edelleen varapuheenjohtajaksi.
  • Pirjo Häkkinen (uusi)
  • Seija Kaipainen
  • Helena Lehtonen
  • Soili Muinonen
  • Marjut Mäkinen
  • Sari Ollila, joka valittiin hallituksen järjestäytymiskokouksessa yhdistyksen uudeksi sihteeriksi
  • Arja Ratia, joka jatkaa yhdistyksen taloudenhoitajana
  • Anne Saarikoski (uusi)
  • Kristiina Vaahtera

Yhdisyksen puheenjohtajana jatkaa Marjut Jokinen. Puheenjohtaja valitaan joka toinen vuosi. Puheenjohtajan pesti kestää kaksi vuotta kerrallaan. Tänä vuonna ei ollut puheenjohtajan valintaa, vaan se on edessä sitten ensi vuonna.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin tämän vuoden toimintasuunnitelma, joka on nähtävillä Tapahtumakalenterissa.

Kävimme läpi myös viime vuoden tilit ja kuulimme toiminnantarkastajien antaman selvityksen tilien ja toiminnan hoidosta. Osallistujat hyväksyivät myös viime vuoden toimintakertomuksen, joka on myös luettavissa sivuiltamme Toimintakertomus 2015

Vuosikokouksen kahvituksen hoiti Sirkka Päivärinta. Kiitos Sirkalle.