Vuosikokous 2015

Vuoden 2015 vuosoikokous pidettiin 25.2. Kulmiksessa. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2014 toimintakertomus ja viime vuoden tilit ja myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle. Rahastonhoitaja esitteli tämän vuoden talousarvion, joka hyäksyttiin.

Osallistujat hyväksyivät myös tämän vuoden toimintasuunnitelman, joka on nyt nähtävissä  Tapahtumakalenterissamme

Yhdistyksen puheenjohtajan toimikausi on kaksi vuotta ja niinpä nyt oli esityslistassa myös puheenjohtajan valinta vuosille 2015-16. Osallistujat valitisivat Marjutin jatkamaan seuraavat kaksi vuotta. Marjut kiittäää luottamuksesta.

Hallitus esitti kesäretkeksi kahden päivän matkaa Keuruulle, Petäjävedelle ja Mänttään. Hallituksen esitys hyväksyttiin. Retkeen voitte tutustua Tapahtumakalenteri. Retki toteutetaan 11.-12.6.

Vuosikokouksen jälkeen hallitus piti järjestäytymiskokouksen, jossa hallitus valitsi sihteeriksi Anna Kyytisen. Rahastonhoitajana jatkaa edelleen Arja Ratia. Varapuheenjohtajaksi valittiin Hilkka Ahosniemi. Em. henkilöiden yhteystiedot on päivitetty sivuillemme Yhteystiedot.

Muita hallituksen jäseniä onvat Seija Kaipainen, Soili Muinonen, Helena Lehtonen, Sari Ollila, Kristiina Vaahtera, Raija Vimpeli ja uutena hallituksen jäsenenä aloittaa Marjut Mäkinen.

Pitkän uran hallituksessa tehnyt Ritva Friman halusi luopua hallituspaikasta. Ritvalle suuret kiitokset! Ritva oli ensin monet vuodet sihteerinä, jonka jälkeen hän toimi 8 vuotta puheenjohtajana ja viimeiset kaksi vuotta vielä varapuheenjohtajana.