Perhepäivä - marttamarkkinointia

Mäntsälän suurlavalla järjestiiin syyskuun alussa koko perheen Perhepäivä, jossa paikkakunnan eri yhdistykset olivat markkinoimassa omaa toimintaansa. Ajatuksena oli kertoa tapahtumakävijöille omasta toiminnasta ja saada näin ehkä myös uusia jäseniä.

Tapahtuma olikin kerännyt suuren joukon yhdistyksiä lavalle omilla esittelypöydillä. Marttojen pöydällä oli jaossa esittelyvihkosia ruokaohjeista terveelliseen ravintoon. Mukaan sai ottaa myös Martat-lehtiä.

Mukavasti tapahtumassa kävi ihmisiä. Paikalla oli luonnollisesti paljon lapsiperheitä. Olihan ohjelma suunniteltu nimenomaan lapsia ajatellen.

Turha ei ollut tämäkään päivä, sillä kaksi uutta jäsentä täytti jäsenkaavakkeen. Tervetuloa mukaan marttailemaan!