Matkasimme Australiaan

Nämä kaverit olivat matkustaneen Austarliasta asti...kenguru ja koala.
Marttailta aloitetaan aina kahvin ja kahvileivän kera.
Illan emännät Seija ja Arja.
Marttaillassa on tarjolla kahvia ja kahvileipää pieneen omakustannushintaan.

Marraskuun ensimmäisenä marttailtana hyppäsimme siivelle ja lähdimme Raija Laakson seurassa toiselle puolelle maapalloa - Australiaan. Olimme vaihtaneet marttaillan pitopaikaksi Ankkurin... joka oli ihan viisas valinta.... Ankkurissa on enemmän tilaa ja parempi katsoa kuviakin....Nämä matkakertomukset kiinnostavat aina ja nytkin mukana oli 30 marttaa.....

Mäntsälän Marttojen jäsen Raija Laakso teki miehensä Heimon kanssa unelmien matkan Asutaraliaan loka-marraskuussa 2014. Nyt me pääsimme mukaan matkalle.

He lensivät Melbournen kautta Adeleineen, jossa heidän keskimmäinen tytär oli ollut v. 1987 vaihto-oppilaana. Siellä heitä odotti tyttären isäntäperhe, jonka kanssa oli ystävystytty. Tämä perhe oli käynyt Suomessa peräti 8 kertaa! Nyt sitten lähtivät Raija ja Heimo kohti Australiaa.

Oli niin mukava kuunnella Raija tarinointia matkastaan. Kaikesta kuulsi Raijan valtava kiitollisuus matkaa ja siellä tapaamiaan ihmisiä kohtaan.

He olivat viettäneet aikaa Adeleinessa, mutta myös Sydneyssä ja Australian pohjoisosassa. Kaikkialla oli kesä...... Mutta silti sielläkin valmistauduttiin jouluun... oli jouluparaateja.

Raija kertoi, että ihmisten valtavan suuri sydämellisyys oli tehnyt häneen lähtemättömän vaikutuksen. Me näimme kauniita puutarhoja, sademetsiä, merimaisemia ja olimme mukana koralliretkellä, eläintarhassa, kaupunkikierroksilla, perhetapaamisissa ja näimmepä hiukkasen Hong Kongiakin, jossa Raija ja Heimo olivat vaihtaneet konetta kotimatkalla ja ehtineet pistäytyä myös kaupungissa.

Kuvien katselun jälkeen Raija vielä esitteli mukanaan tuomiaan matkaesitteitä ja matkamuistoja.

Illan emäntinä toimivat tällä kertaa Arja Ratia ja Seija Kaipainen. Kiitos illan emännille ja myös Raijalle.