Marttojen perinteiset myyjäiset kiinnostivat

Arpajaispöytä oli täynnä hyviä voittoja.
Kahviosta sai pikkurahalla herkkuja.
Päävoitto!

Mäntsälän Marttojen perinteiset joulumyyjäiset pidettiin sunnuntaina 14.12. nyt toista kertaa Ankkurissa Keskuskadun varrella. Jälleen oli moni martta ahertanut ja valmistanut monenlaisia herkkuja. Myyntipöydille katettiin joululaatikoita, sinappia, pikkuleipiä, jouluisia kakkuja, pipareita, karjalanpiirakoita, leipiä, taidokkaita käsitöitä, joulukoristeita jne. Aika paljon löytyi myös laktoosittomia ja gluteeenittomia tuotteita. Tänä vuonna tosin näiden tuotteiden kysyntä olikin vähäisempää.

Imelletyn perunalaatikon kysyntä on paljon suurempaa kuin sen tarjonta. Martoilta kysyttiin myös maksalaatikkoa, jota ei nyt ollut lainkaan myynnissä. Joillekin maksalaatikko kuuluu joulupöytään. Ehkäpä ensi vuonna joku innostuu sitäkin tekemään.

Martoilla oli myös kahvio, jossa oli mahdollisuus virkistäytyä ja rupatella tuttujen kanssa. Arpapöydän ääressä sai kokeilla arpaonnea ja sitä monella olikin. Päävoittokin löysi melko pian uuden omistajna. Onnellinen voittaja pääsee Studio Kirsi Westermarkiin kuvattavaksi.

Myynti aloitettiin tasan klo 13 kuten olimme ilmoittaneet. Ensimmäiset asiakkaat olivat odottamassa jo hyvissä ajoin myyntipöydän ääressä. Ensimmäisen puolen tunnin aikana oli suurin osa kakuista ja muista herkuista jo myyty. Kaksituntinen myyjäjäistapahtuma oli jälleen suosittu. Kiitos kaikille tekijöille, myyjille ja tietysti myös ostajille!