Marttojen myyjäiset

Martoilla oli onnistuneet myyjäiset Ankkurissa la 1.12. Jo ennen avaamista muodostui ruuhkaa Ankkurin ulkopuolelle.  Kun ovi avattiin ruuhka jatkui myyntipöytien luona. Eikä aikaakaan, kun kaikki laatikot ja kakut olivat jo löytäneet ostajien kasseihin.

Joululaatikoiden ja kakkujen lisäksi myynnissä oli leipiä, kaalipiirakkaa, hilloja, sinappia, pipareita, karjalan piirakoita jne. sekä villasukkia. Tämän vuoden erikoisuus oli algerialainen leipä, jota oli yksi martoistamme leiponut. Samoin tarjolla oli venäläistä kaalipiirakaa, joka sekin oli ostajien mieleen.

Monikulttuurinen marttayhdistys on ilomme. Voimme tarjota myös jäsenten omien maiden erikoisuuksia.

Arvatkin tekivät hyvin kauppansa. Koko myyjäisten ajan toimi myös kahviomme ja oli mukava nähdä, että ihmisillä oli aikaa istahtaa kahvikupin ääreen vaihtamaan kuulumisia.

Kiitos kaikille ahkerille leipojille ja jouluruokien tekijöille sekä osaaville myyjille. Kiitos myös kaikille ostajille.