Marttailta 15.1.2014

Illan valmistelua. Marttailtojen pirteä emäntä Sirkka seuraa tilannetta taustalla. Virpillä oli mukana Ulla, joka auttoi esillepanosaa ja auttoipa Sirkkaakin kahvin kaadossa.
Martat kuuntelivat tarkasti.
Turkoosi huivi ja seuraksi saman väriset helmet. Kannattaa käyttää väripareja.
Virpi näyttää miten ehkä tylsän värinen beesi muuttuu ihan toiseksi, kun otetaan käyttöön petroolin sininen huivi.
Onpa ihana laukku.....

Vuoden ensimmäinen marttailta vietettiin värien merkeissä. Kosmetologi-kampaaja Virpi Salmi Secret Visionista oli kertomassa väreistä vaatetuksessa. Virpi on kouluttautunut myös tyyli- ja värikonsulentiksi ja tekee värianalyysejä liikkeessään. Näin saimme hyvää tietoa värien vaikutuksesta ja miten niitä voi ja kannattaa käyttää. Jokainenhan meistä haluaa näyttää hyvältä.

Virpi kertoi mm., että tummia värejä kannattaa käyttää alempana ja vaaleampia yläosassa. Asusteilla voi myös tehdä paljon. Jos joutuu laittamaan yläosaan itselle ehkä epäedullista väriä, niin oikean värinen huivi pelastaa paljon. Virpi varoitteli myös mustasta väristä. Se väri sopii aika harvalle, mutta ei hätää, jos mustasta pitää, niin värikäs huivi, oikeat korut jne. Päivä on pelastettu.

Virpi rohkaisi myös meitä olemaan rohkea omassa pukeutumisesssa ja käyttämään värejä. Vaatekaappiin kannataa hankkia myös muita värejä kuin mustaa, valkoista ja harmaata.

Esityksen päätteeksi sai kysyä ja pääsi myös ostoksille, sillä Virpi oli tuonnut mukanaan herkullisen värisiä laukkuja, kauniita koruja ja erilaisia huiveja. Ja eihän martat tällaista mahdollisuutta jätä käyttämättä.... jotain sopivaa vilahteli marttojen laukkuihin.