Beloved ja Peikonpoika - marttailta 22.10.

Kahvipöytö odotti iltaan saapujia.
Peikonpojan tuotteita.
Päivi Brunou kertoi elävällä tavalla perheen yrityksistä.
Vähän täytyy kurkistaa....
Kiinnostavia nuo Jannne korut.

Tämän marttaillan aiheena luki ohjelmassa Peikonpoika, mutta saimmekin kuulla myös yrityksestä Beloved. Molemmat yritykset ovat Brunou-perheen ja kotipaikkana Mäntsälä. Kaikki on alkanut Peikonpojasta, kun Päivi ompeli ensimmäisen lapsen neuvolakortille kangaskannet......siitä se sitten lähti. Rupesi syntymään pussukoita ja kaikkea muuta kivaa. Nykyisin Päivi hoitaa yritystä sivutoimisena. Yritys teettää myös omia kankaita. Päivi suunnittelee ja vaasalainen yrittäjä piirtää kankaisiin painettavat kuviot. Yhteistyössä on voimaa.

Beloved yritys on Päivin miehen Jannen ja Janne nakuttelee vanhoista lusikoista sormuksia, korvarenkaita, avaimenperiä, yrttien nimitikkuja jne. Perheen yrityksillä on yhteinen verkkokauppa, josta tuotteita voi ostaa. Verkkokaupan lisäksi tuotteita myydään messuilla.

Päivi ja Janne kertoivat mitä on olla käsityöyrittäjä. Vilkasta keskustelua syntyikin käsityöyrittäjyydestä ja verotuksesta. Kuulimme myös miten he ovat onnistuneet markkinoinnissa ja mitä mahdollisuuksia avautuu, kun tuote pääsee muotikuvauksiin tai jopa tv-ohjelmaan.

Illan päätteeksi sai sitten ihastella Jannen kierrätyskoruja...niin ja sai tehdä ostoksiakin. Päivin kangasnäytteet ja pussukat sekä pienet kassit kiersivät illan aikana marttojen pöydissä. Päivi oli tuonnut mukanaan myös postikortteja, joita marta saivat ottaa illan päätteeksi mukaansa.

Tämän marttaillan emäntinä toimivat Arja Ratia ja Seija Kaipainen. Kiitos heille.

www.beloved.fi

Kurkkaa yrityksen kotisivuille ja verkkokaupaan, niin näet mitä kaikkea yrityksen varastosta löytyy.